UPP TILL 50% RABATT // GRATIS FRAKT I SVERIGE

Over Ons


De laatste trends en beste aanbiedingen in één oogopslag.

Duizenden mensen hebben we al mogen helpen op weg naar een beter leven. De beste producten tegen de eerlijkste prijzen. Wij staan 100% achter onze producten en geven daarom bij ieder product 1 jaar garantie. 
Niet Goed = Geld Terug! 

 

Wat zijn de betaalmethodes?
Je kunt bij ons op één of meer van de volgende manieren betalen:

Via creditcard (Visa, MasterCard en American Express). Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij accepteren: Euro/Mastercard, Visa en American Express. Om jouw creditcardgegevens te beschermen, worden je volledige gegevens gecodeerd via SSL-servers verstuurd en zijn zodoende beveiligd tegen toegang van derden. Over het algemeen geldt bij alle betalingen per creditcard de volgende regeling: Bij misbruik van een creditcard door een onrechtmatige persoon kun je bij jouw creditcardmaatschappij bezwaar maken. In geval van misbruik wordt het bedrag terugbetaald. 

Via iDEAL
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af via jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Voor deze betaalmethode is een positief saldo op je bankrekening vereist.

Via AfterPay (betaling na ontvangst)
Met AfterPay kun je binnen 14 dagen veilig achteraf betalen door middel van een acceptgiro/eenmalige machtiging via de mail. Wanneer er is gekozen voor betalen met AfterPay, is ruilen en retourneren in een store helaas niet mogelijk. Indien je de order wilt retourneren kan je deze via de post terugsturen met de bijbehorende retourbon. Als je voor de betaalwijze AfterPay kiest, hoef je alleen te betalen voor de behouden artikelen. Nadat de artikelen bij ons retour zijn verwerkt, geven wij dit door aan AfterPay. AfterPay stuurt jou vervolgens een aangepaste factuur zodat je het juiste bedrag over kunt maken.

Je kan ook zelf uitrekenen welk bedrag je na de retourzending nog verschuldigd bent en dit alvast betalen. Houd er wel rekening mee dat het jouw eigen verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat de factuur tijdig en volledig betaald wordt.

Indien je toch het complete bedrag betaald hebt, wordt het verschil door AfterPay teruggestort aan jou.

Gegevenscheck
Als je kiest voor achteraf betalen dien je een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Aan de hand van deze gegevens zal AfterPay een gegevenscontrole uitvoeren op basis van haar privacy statement.

Betalingsinstructie
Je zult van AfterPay een email ontvangen met daarin de details van je bestelling en de instructies voor de verschillende betaalmogelijkheden van AfterPay. AfterPay heeft ook een app. Zo kan je makkelijk de facturen inzien en vanuit daar betalen.

Voor het gebruik van deze betalingsmethode brengen wij geen kosten in rekening. Het volledige betalingsproces wordt uitgevoerd door AfterPay.

PayPal 
Als je geld wilt overmaken met PayPal, dien je eerst een creditcard of bank/girorekening toe te voegen aan je PayPal-rekening. Daarnaast kun je gebruikmaken van je PayPal-saldo uit ontvangen betalingen. Je bankrekening of creditcardnummer wordt gekoppeld aan je PayPal-rekening en veilig opgeslagen dus het is niet nodig eindeloos je gegevens in te voeren. Met PayPal heb je alleen maar een e-mailadres en wachtwoord nodig om online te kunnen betalen. Je kan dus vanaf je bankrekening of creditcard geld overmaken naar je PayPal-rekening om vervolgens deze rekening te gebruiken om betalingen te voldoen. Een PayPal-rekening openen is gratis en het overmaken van geld ook. Het enige wat je nodig hebt is een positief saldo op je account. Kijk voor meer informatie over deze betaalmethode op www.PayPal.com

 

Waar kan ik een kortingscode invullen?

Als je een kortingscode hebt gekregen dan kun je deze gebruiken in je winkelmand. Direct onder het artikeloverzicht bij de checkout kun je je kortingscode invullen in het invulveld, klik vervolgens op 'ok' en de korting wordt direct berekend. Kortingscodes worden vaak verstrekt aan onze members via de nieuwsbrief. Per bestelling kan maximaal één kortingscode gebruikt worden. De meeste kortingen voor members worden automatisch verwerkt als je bent ingelogd. Ben je nog geen member schrijf je dan in en maak gebruik van alle member voordelen zoals exclusieve aanbiedingen. 

 

Is een betaling bij Vondashop.nl veilig?

We gebruiken de SSL-methode. Hierdoor worden alle persoonlijke gegevens die je ons toevertrouwt versleuteld, waardoor het niet kan worden bekeken door anderen. De belangrijkste bescherming is echter jouw eigen wachtwoord. Geef jouw wachtwoord nooit aan andere mensen en vermijd open toegang tot jouw account.

Vondashop voldoet aan alle geldende privacywetgevingregels en de wettelijke voorschriften. Jouw contactinformatie wordt enkel gebruikt om bestellingen te verwerken en om onze diensten voortdurend te verbeteren. Informatie wordt nooit zonder jouw toestemming verstrekt aan derden. Voor meer details zie de Algemene Voorwaarden. Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Om jouw creditkaartgegevens te beschermen, worden je volledige gegevens gecodeerd via SSL-servers verstuurd en zijn zodoende beveiligd tegen toegang van derden. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij bijvoorbeeld ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. https://www.ideal.nl/ 

Met AfterPay kan je veilig achteraf betalen door middel van een vertrouwde acceptgiro/achteraf betalen/eenmalige machtiging. Betalen van de acceptgiro kan door middel van de toegestuurde acceptgiro, deze kun je via internetbankieren of het overschrijvingsformulier van je bank betalen. De digitale acceptgiro van DigiAccept betaal je veilig en gemakkelijk via iDEAL. Hiermee kom je in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Met de automatische incasso of eenmalige machting weet je precies wanneer en hoeveel er van je bankrekening wordt afgeschreven. Als je gekozen hebt voor achteraf betalen dien je een aantal gegevens in te vullen aan de hand waarvan AfterPay een gegevenscontrole doet. Gegevens waarnaar gevraagd wordt zijn onder andere je naam, adres, geboortedatum, bankrekeningnummer en telefoonnummer, dit doet AfterPay aan de hand van haar privacy statement.

Betaling met PayPal is veilig omdat PayPal je gevoelige financiële informatie veilig opslaat op de PayPal servers. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van PayPal voor een online betaling, verstrek je alleen je e-mailadres van PayPal. WE ontvangt een betaling van PayPal zonder dat de financiële informatie te zien is. PayPal biedt meer als het om de veiligheid van jouw gegevens gaat. Als de goederen nooit bij je aankomen of niet aan de beschrijving voldoen, biedt de PayPal-aankoopbescherming in de meeste gevallen volledige dekking voor je online aankopen.