UPP TILL 50% RABATT // GRATIS FRAKT I SVERIGE

Allmänna villkor


DUTCH LANGUAGE

 1. TOEPASSELIJKHEID

Dit zijn de algemene voorwaarden (“Algemene voorwaarden”) van Ecommerce (“FinaFynd , Amsterdam”). Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die via de website van www.finafynd .nl worden geplaatst. Door een bestelling te plaatsen, gaat u uitdrukkelijk akkoord met de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden op de bestelling die u hebt geplaatst en verklaart u bekend te zijn met de inhoud daarvan.

 1. CONTACT OPNEMEN MET:

 1. Overeenkomst, prijs en betaling

De overeenkomst komt tot stand wanneer u een bestelling plaatst via de website en een bevestiging van uw bestelling per e-mail heeft verzonden. behoudt zich het recht voor om uw bestelling niet te accepteren als:
De door u ingevoerde gegevens zijn onjuist of volledig en twijfelt in het geval van  aan de juistheid ervan;
U hebt niet voldaan aan een eerdere betalingsverplichting;
U hebt geen eerdere bestellingen ontvangen en / of niet verzameld;
Het door u opgegeven afleveradres bevindt zich in een land waar  niet bezorgt.
 zal u zo snel mogelijk informeren over het niet accepteren van uw bestelling.
De prijs die op het moment van betaling op de website wordt weergegeven, is een totale prijs van alle producten, inclusief verzendkosten en belastingen die van toepassing zijn in de Europese Unie.
U kunt uw bestelling betalen via een van de betalingsopties die  biedt.
Bestellingen geleverd buiten de Europese Unie kunnen worden onderworpen aan extra kosten en / of belastingen. Deze toeslagen en / of belastingen zijn uitdrukkelijk niet inbegrepen in de totale prijs als bedoeld in lid 2 van dit artikel. Eventuele extra kosten op basis van deze toeslagen en / of belastingen zijn voor uw eigen rekening en risico.
 kan niet worden gehouden aan een aanbieding op haar website als u redelijkerwijs kunt begrijpen dat de aanbieding of een deel ervan een kennelijke vergissing of typefout bevat, zoals een ongewoon lage prijs. Wij verzoeken u contact op te nemen met  toe te voegen als u twijfels hebt over de juistheid van een aanbieding.

 1. Levering

Bestellingen bij finafynd .nl worden verzonden via PostNL, BPOST, TNT of DHL.

Normaal gezien komt er 3-5 werkdagen na uw bestelling een track&trace nummer beschikbaar waardoor wij u updates kunnen geven over de stand van uw bestelling. Het kan voorkomen dat er een handtekening vereist is voor de ontvangst van uw bestelling. Mocht er niemand aanwezig zijn op het afleveradres, wordt uw bestelling bij de buren geleverd, op een ander tijdstip geleverd of kan het worden opgehaald op een servicepunt bij u in de buurt. Eventuele extra kosten voor inklaring, invoerrechten of lokale belastingen zijn voor rekening van de klant. wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor deze kosten en hebben geen controle over wat ze kunnen zijn

 1. Aanpassingen of wijzigingen in bestellingen

finafynd.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid van bestellingen en u moet uw bestelling controleren voordat u deze plaatst.
Eventuele wijzigingen of aanpassingen aan bestellingen kunnen tot 24 uur na het plaatsen van uw bestelling worden aangevraagd door contact op te nemen met: info@finafynd.nl

* Let op: alle gevraagde wijzigingen in bestellingen zijn niet gegarandeerd en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.
U moet ervoor zorgen dat de personalisatie gegevens van uw producten correct aan ons worden verstrekt voordat u een bestelling voltooit.
Zodra een bestelling is geplaatst op producten die moeten worden gepersonaliseerd, zijn annulering van bestellingen niet meer toegestaan.

 1. Bedenktijd en herroepingsrecht

Terugbetaling
U ontvangt een terugbetaling van het totale bedrag dat is betaald (inclusief de standaard verzendkosten). Als u een of meer artikelen van uw oorspronkelijke bestelling retourneert en de totale waarde van de resterende artikelen lager is dan de drempel van €50, brengen wij verzendkosten met wederzijds effect in rekening. We doen dit door het betaalde bedrag voor de item (s) die u hebt geretourneerd te verminderen met de verzendkosten in uw land.
Retourneer de artikelen zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag waarop u het herroepingsrecht hebt uitgeoefend. U kunt uw artikelen altijd binnen de bedenktijd retourneren. Houd er rekening mee dat het 14 dagen kan duren voordat de terugbetaling op uw bankrekening wordt gestort. We kunnen uw terugbetaling opschorten totdat we het product of de producten hebben ontvangen of bewijs hebben dat de producten zijn verzonden. Uw terugbetaling vindt plaats met de betaalmethode waarmee de bestelling is geplaatst.

Als u niet tevreden bent met uw bestelde product (en), kunt u de overeenkomst binnen de bedenktijd zonder opgaaf van redenen ontbinden (herroepingsrecht). De bedenktijd begint op de dag nadat u het product hebt ontvangen of op de dag dat een door u aangewezen derde (dit is niet de vervoerder) het product heeft ontvangen.
Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet het product ongebruikt zijn en in dezelfde staat als waarin u het heeft ontvangen. Het product moet ook in de originele verpakking worden geretourneerd. In geen geval worden monogrammen of op maat gemaakte producten geaccepteerd ter overweging van de terugkeer om van gedachten te veranderen. We geven geen geld terug of wisselen geen monogrammen of aangepaste producten uit, tenzij het artikel defect is. Als uw product defect of beschadigd is tijdens het transport, repareert of vervangt  uw product indien nodig gratis. Items die zijn beschadigd als gevolg van normale slijtage worden niet als defect beschouwd.

Stuur een e-mail naar info@finafynd.nl  met uw bestelnummer voor retourzendingen.

 1. Beschikbaarheid van producten:

Alle producten zijn afhankelijk van beschikbaarheid.  streeft ernaar om alle hoeveelheden online nauwkeurig weer te geven. We kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor alle producten die niet beschikbaar zijn op het moment van uw check-out / betaling behoudt zich het recht voor om bestellingen te beëindigen of te annuleren in geval van een website-storing, technische storingen of onjuiste prijzen. De klant wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht en elke betaling die van de klant wordt ontvangen, wordt terugbetaald.

Prijzen voor onze producten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. We behouden ons het recht voor om de service op elk moment (of een deel of inhoud daarvan) zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te beëindigen. Wij zijn niet aansprakelijk jegens u of derden voor wijzigingen, prijswijzigingen, opschorting of beëindiging van de service.

 1. Privacy

finafynd.nl gaat zorgvuldig om met uw gegevens. U kunt onze privacyverklaring raadplegen op www.finafynd.nl /privacy.

 1. Contact opnemen

Alle vragen van klanten kunnen worden gericht aan onze klantenservice op info@finafynd.nl . Alle vragen worden doorgaans binnen een periode van 24-72 uur via e-mail beantwoord.

 1. Getrouwe weergave en levensduur

finafynd.nl doet haar uiterste best om de producten zo getrouw mogelijk weer te geven op haar website. We kunnen niet garanderen dat uw computerscherm van elke kleur nauwkeurig zal zijn. Alle artikelen worden gecontroleerd op gebreken voordat ze naar onze klanten worden verzonden. Als u een item ontvangt dat niet in perfecte staat is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

  1. Promotie- en kortingscodes:
   Als een kortingscode geldig is, is het de verantwoordelijkheid van de klant om zijn bestelling alleen op het moment van aankoop aan te vragen.
 1. finafynd.nl is niet aansprakelijk of verplicht om kortingscodes toe te passen nadat een bestelling al is verwerkt.

 

 Vragen? Contact ons op info@finafynd.nl